Vulpița de la Acces Direct, supusă testului poligraf de Viorel Stegaru. Al cui este copilul nou-născut?

0

Cu toate că Vulpița de la Acces Direct a născut luna trecută un băiețel frumos și sănătos, Viorel Stegaru s-a tot îndoit că el ar fi tatăl copilului. Drept urmare, fără a sta prea mult pe gânduri,

bărbatul a supus-o pe soția la un test poligraf, iar tânăra din Blăgești, pentru a-i demonstra lui Viorel că nu are dreptate, a fost imediat de acord. Într-un final, s-a adeverit faptul că băiețelul nou-născut este copilul lui Viorel!

Deja nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Vulpița și Viorel Stegaru au făcut furori la Acces Direct, în urmă cu un an. Cei doi îi țineau pe telespectatori cu sufletul la gură cu aventurile lor și cu peripețiile pe care le făceau de fiecare dată. Ei bine, luna trecută,Veronica a adus pe lume un băiețel frumos și perfect sănătos, însă, chiar și așa, Viorel a început să aibă tot felul de îndoieli, cum că nu el ar fi, de fapt, tatăl copilului.

După ce Vulpița de la Acces Direct a fost supusă testului poligraf de către Viorel, s-a adeverit că micuțul nou-născut este al acestuia

Cu toate că tânăra din Blăgești a insistat că bebelușul este al lui, pentru a scăpa de orice îndoieli, Viorel Stegaru nu a stat prea mult pe gânduri și și-a supus soția la un test poligraf. De asemenea, Vulpița, la rândul său, pentru a-i demonstra lui Viorel că spune adevărul, a fost imediat de acord cu propunerea acestuia.