Vulpița a început pregătirile pentru botez! Ce imagini a postat tânăra chiar de la Blăgești

0

Dacă în urmă cu doar câteva săptămâni Vulpița de la Acces Direct a născut, acum tânăra și soțul ei, Viorel, se pregătesc pentru botez. Ce imagini noi a postat Veronica Stegaru chiar din satul natal, Blăgești.

Veronica Stegaru a născut în urmă cu doar câteva săptămâni, iar acum Vulpița de la Acces Direct trebuie să se pregătească pentru botezul micuțului său, Daniel.

Vulpița de la Acces Direct, pregătită pentru botezul băiețelului său. Imaginile publicate de tânără
Ea și Viorel, soțul ei, pun la punct tot ceea ce trebui și ce e necesar pentru primul eveniment important din viața fiului lor, astfel că Veronica a ținut să le spună fanilor de Facebook că au început pregătirile din timp pentru a această zi.Tânăra a publicat recent o imagine cu ea chiar din casa din Blăgești, acolo unde a revenit după o lungă perioadă petrecută la București.

Ea a ținut să le spună fanilor că atât ea, dar și fiul ei sunt bine, doar că vremea le cam strică planurile deoarece plouă și în Vasului de mai multe zile fără oprire.”Ce faceți? Eu sunt bine și micuțul Daniel. Ne pregătim de botez. La noi plouă tare. Vă pupiii”, a scris Veronica Stegaru pe Facebook.