Vulpița pune din nou probleme emisiunii Acces Direct

0

Vulpița și Viorel aduc din nou probleme emisiunii care-i găzduiește de luni bune. Ce se întâmplă cu serialul lor de la Acces Direct?

Acces Direct, cu „palmaresul” plin de sancțiuni, multe critici din partea unor telespectatori, dar și cu laude la adresa audienței făcute pe seama soților Stegaru.

Serialul Vulpiței pare că a durat cam mult, iar amenzile fără oprire pe care le primește postul Antena 1 vor duce într-un final spre difuzarea oricărei alte povești de viață numai a soților Stegaru nu.

Producătorii ar putea spune că moldovenii renumiți sunt buni de plată, dar li se și datorează pentru cifrele avute în ultima vreme, în special acum când ei sunt printre puținii invitați fizic într-un platou în vremurile acestea.

CNA a „răsplătit” activitatea Vulpiței și a soțului ei cu 100.000 și respectiv 10.000 de lei – amenzi succesive.
Sancțiunea s-a făcut sub un articol de lege care spune că la TV „nu pot fi difuzate producţii care prezintă persoane în ipostaze degradante, chiar dacă acestea şi-au dat acordul”.

Propunerea în cauză a venit din partea lui Radu Călin Cristea, arată paginademedia.ro. Aceasta a fost votată de: Ramona Sorescu, Nicolae Bălașa, Răsvan Popescu, Monica Gubernat și Orsolya Borsos.

Remarca Mirelei Vaida care a atras atenția celor de la CNA

-Noi v-am învățat că voi trebuie să vă spălați și v-am învățat, colegii noștri v-au învățat cum trebuie să veniți cât de curați, trebuie să veniți la o emisiune în care vi se dau niște haine

-Apropo de coronavirus și de reguli de igienă minimă, n-aveți apă curentă, aveți wc-ul în curte, vă duceți până la fântână să scoateți apă, dacă-i iarnă nici nu vă mai duceți că înghețați și poate nici nu vă mai spălați, pastă de dinți și săpun nu știu să vă spun cât folosiți, daꞌ tare mi-e că…nu.

Motivele din spatele somației indicate de Cristea

„Eu rămân fixat pe două canale. Moderatorul își exagerează atribuțiile, chiar dacă e un moderator mai oscilant. Ar putea să-și tempereze rațional tentațiile de a se impune într-un mod nerezonabil în emisiune. Eu sunt foarte liberal, în general, cu privire la protecția minorilor și nu mă leg de chițibușuri. Cred că un minor care se uită la cei doi, care par niște păpuși și care o încasează rău de tot sau se șterg podelele cu ei (…)”