Viorel Lis, noi detalii despre starea sa de sănătate: „Mi-au spus să nu mă aștept la minuni”

0

Viorel Lis a suferit o semi-pareză la picioare care i-a cauzat dureri crunte și dificultăți de mers. Iată cum se simte acum fostul primar al Bucureștiului.

Fostul edil al Capitalei a suferit o semi-pareză la membrele inferioare în urmă cu ceva timp, iar acum mersul său a fost grav afectat. Viorel Lis merge la recuperare, însă medicii l-au anunțat să nu-și facă prea mari speranțe,

căci ar putea să rămână dezamăgit.Totuși, se pare că fostul primar se simte mai bine, căci a trecut printr-o perioadă destul de înfricoșătoare pentru el și soția lui.

Viorel Lis se simte puțin mai bine: „ Nu mai puteam să merg deloc aproape”
Cu vârsta înaintată apar și problemele. A simțit-o pe pielea lui Viorel Lis care în urmă cu ceva timp aproape că nu mai putea să meargă deloc și avea dureri crunte, după ce a suferit o semi-pareză la picioare.

Fostul edil urmează niște exerciții date de medic, iar acum se poate ține mai bine pe picioare, însă nu poate merge foarte bine pe afară, căci are nevoie de Oana Lis pentru a-l ține să nu cadă.

„ Sunt la recuperare, am probleme cu picioarele, cu mersul. Nu prea mă mai duc. Am un fel de parapareză. M-au stimulat de la început, mi-au spus să nu mă aștept la minuni, dar văd că mă simt puțintel mai bine. Nu mai puteam să merg deloc aproape.