VIDEO / Ce face Macaulay Culkin în fiecare an, când este difuzat „Singur Acasă”. Actorul a recunoscut fără nicio reţinere

0

După ce şi-a revenit în urma dependenţei de droguri, Macaulay Culkin şi-a reluat viaţa, dar şi fanii.

Chiar dacă aceştia nu l-au abandonat în nicio clipă, susţinerea lor este cu atât mai mare, cu cât îl văd pe îndrăgitul actor că a renunţat la cel mai greu viciu – drogurile.

După ce şi-a revenit în urma dependenţei de droguri, Macaulay Culkin şi-a reluat viaţa, dar şi fanii. Chiar dacă aceştia nu l-au abandonat în nicio clipă, susţinerea lor este cu atât mai mare, cu cât îl văd pe îndrăgitul actor că a renunţat la cel mai greu viciu – drogurile.

Acum, Macaulay Culkin merge la diverse emisiuni şi este foarte aproape de fanii săi. Cum în această perioadă începe să fie redifuzat „Singur acasă” toată lumea s-a întrebat ce se întâmplă Macaulay Culkin de fiecare dată când filmul care l-a făcut celebru apare la tv. Ei bine, actorul a mărturisit că se întâmplă ca în această perioadă să fie recunoscut mai des pe stradă decât în altă perioadă a anului.

În plus, Macaulay Culkin a precizat într-o emisiune tv că de multe ori s-a întâmplat să se uite la „Singur acasă” de dragul iubitelor şi chiar să rostească şi câteva replici doar pentru a le impresiona. „Le-am facut pe plac si m-am uitat. De cele mai multe ori, cand vizionez, mormai replicile. Pastreaza restul, animalule si restul. Sincer, orice ii face pe plac iubitei, sunt dispus sa execut”, a spus Macaulay Culkin.