Veste Tristă! Vlăduța Lupău, în doliu. Anunțul trist făcut de artistă: „Din ceruri cu siguranță primește colindele mele”

0

Vlăduța Lupău și-a anunțat urmăritorii că este în doliu. Interpreta de muzică populară a pierdut o persoană care a apărut într-un videoclip al unui colind interpretat de ea.

Vlăduța Lupău le-a dat o veste proastă urmăritorilor, pe care i-a anunțat că este în doliu. Cântăreața i-a anunțat pe fani, pe rețelele de socializare, că a pierdut o persoană foarte dragă.

Persoana care a decedat a apărut și într-un videoclip al vedetei. Este vorba chiar de un colind interpretat de solista de muzică populară.Vlăduța Lupău este în doliu. Artista a pierdut pe cineva drag
Recent, Vlăduța Lupău a făcut un anunț tulburător pe contul de Instagram. Soția fotbalistului Adrian Rus este în doliu.

Vedeta a pierdut o persoană care a apărut într-un videoclip al ei, mai exact în colinda 3, „Coborât-a coborât”, care face parte din noul colaj al cântăreței.

Este vorba despre „tanti Maria”, o bătrânică pe care fanii artistei au văzut-o în videoclipul respectiv.„Din păcate, tanti Maria, care apare în colinda trei… nu mai este printre noi! Mulțumesc că ați oglindit cu atâta bogăție sufletească ‘casa săracului’.

Din ceruri cu siguranță primește colindele mele”, a scris Vlăduța Lupău pe Instastory.Vlăduța Lupău, despre pasiunea pentru muzică
Vlăduța Lupău a vorbit, la un moment dat, despre pasiunea ei pentru muzică. Artista a fost încă din copilărie pasionată de muzică și este fericită că a urmat această cale.