VESTE TRISTA! Petrică Cercel, intubat în stare gravă la spital, după ce s-a infectat cu COVID-19: „Ne rugăm cu toții”

0

Petrică Cercel este intubat în stare gravă la spital, după ce s-a infectat cu COVID-19. Starea de sănătate a artistului le-a dat motive de îngrijorare celor apropiați. Astfel, în speranța de a-l ajuta

să se însănătoșeasă mai repede, aceștia au început să facă rugăciuni. Iată ce mesaj sfâșietor a postat fiul său, Ionuț Cercel!

Din păcate, nici Petrică Cercel nu a fost ocolit de coronavirus. Celebrul manelist se află în aceste momente intubat în stare gravă la spital, după ce s-a infectat cu COVID-19. Iubit de oameni din întreaga țară, apropiații și fanii săi au început să se roage pentru el, să se pună cât mai repede pe picioare.Petrică Cercel trece, din păcate, prin momente grele. Manelistul a fost internat de urgență la spital, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. Potrivit cancan.ro, artistul se sflă în stare critică, iar doctorii fac orice pentru a-l menține în viață. Și apropiații își exprimă susținerea, rugându-se pentru el.

Petrică Cercel, intubat în stare gravă la spital, după ce s-a infectat cu COVID-19
Potrivit aceleiași surse, inițial, Petrică Cercel nu credea că are COVID-19, ci că ar fi vorba despre o simplă răceală. A ignorat simptomele specifice, însă, din păcate, după scurt timp starea lui de sănătate s-a deteriorat și mai mult, motiv pentru care a fost transportat la spital.