Veste trista! Oana Sîrbu, infectată cu coronavirus: „Doar 12 minute am dat masca jos, într-o pauză de filmare”

Oana Sîrbu se-numără printre vedetele infectate cu noul coronavirus. Deşi a urmat orbeşte recomandările medicilor şi s-a protejat cât de bine a putut, cântăreaţa s-a infectat atunci când, pentru câteva minute, a lăsat garda jos: într-o pauză de filmare.

Oana Sîrbu, infectată cu coronavirus. Artista a mărturisit, recent, că a fost ifnectată cu virusul SARS COV 2. A reuşit mai bine de un an să fenteze virusul, dar la filmările pentru Paştele 2021, a renunţat pentru câteva minute la mască, într-o pauză. Cele câteva minute au fost, însă, decisive.

Oana Sîrbu, infectată cu coronavirus La scurt timp, cântăreaţa a dezvoltat simptome.

„Am fost atât de precaută și de înfricoșată în perioada asta. Nu m-au interesat părerea și impresia nimănui. Am ascultat doar sfaturile a doi doctori care au apărut la tv și în care am încredere.

La un an însă și ceva după ce am dat masca la o parte, am fost la o filmare pentru Paște, unde nimeni nu purta mască. 12 minute, atât am dat masca jos, într-o pauză, și asta a fost. La cinci zile au

început simptomele. Sperietura a fost mare. Am tras o spaimă mare! Am avut febră, am făcut și o radiografie la plămâni. Am ieșit pozitivă. Am stat departe de copil, de tatăl meu. Sper să nu se mai repete“, a declarat Oana Sîrbu, la un post de televiziune.

An greu pentru Oana Sîrbu. Şi-a pierdut mama
Ultimul an nu a fost deloc unul uşor pentru cântăreaţă. A fost infectată cu coronavirus şi a pierdut multe persoane dragi, una dintre acestea fiind chiar mama ei, în vârstă de 87 de ani.