VESTE TRISTA! O româncă de 24 de ani a fost găsită decedată într-un hotel din Londra. Tânăra locuia de mai mulți ani în Marea Britanie

0

Tragedie fără margini pentru o familie din comuna Someș Odorhei. O româncă de 24 de ani a fost găsită decedată în camera unui hotel din Londra. Se pare că tânăra locuia de mai mulți ani singură în Marea Britanie.

Adela și-a găsit sfârșitul, la vârsta de doar 24 de ani, într-o cameră de hotel din Londra. Tânăra, domiciliată în comuna Someș Odorhei, a fost găsită fără viață, tragica veste ajungând la urechile autorităților din România după ce polițiștii britanici au dat alarma.

Adela a murit la 24 de ani într-un hotel din Londra
În urma veștilor cumplite primite de peste hotare, oamenii legii de la noi au înștiințat familia despre decesul singurului copil pe care-l avea, însă, momentan, nu se știu alte date referitoare la cauzele care au dus la producerea tragediei.„Inspectoratul de Poliție al Județului Sălaj a fost abilitat să informeze familia despre deces”, transmite Poliția Sălaj, scrie salajulliber.ro.

Ce se știe însă, conform unor surse neoficiale, este faptul că femeia de 24 de ani, locuia de mai mulți ani singură în Marea Britanie, familia sa fiind cunoscută în comună, după ce mama Adelei a ajuns în funcția de consilier local.

Vestea morții tinerei a fost făcută publică chiar de mama sa, care a scris un mesaj plin de durere pe rețelele de socializare, acolo unde și-a plâns fiica, singurul ei copil, decedat la doar 24 de ani.