VESTE TRISTA! O cântăreață din Malaezia a murit de COVID-19 la scurt timp după ce a născut. Artista a lăsat în urma patru copii

0

Doliu în Malaezia! O cântăreață populară, cunoscută sub numele de Sit Sarah Raisuddin a murit de Covid-19, la scurt timp după ce l-a născut pe cel de al patrulea copil. După ce a fost băgată în comă indusă din cauza nivelului scăzut de oxigen, medicii au intervenit imediat. Din fericire, copil a fost salvat, însă Sarah a pierdut lupta cu viața.

Drama este și mai mare, ținând cont că aceasta a mai lăsat în urmă încă trei copii pe care îi avea acasă.

O familie din Malaezia este îngenuncheată de durere, după ce Sit Sarah Raisuddin a pierdut lupta cu viața din cauza infectării cu virusul Covid-19. Cunoscuta cântăreață a lăsat un gol imens în inima a sute de oameni care au apucat să o cunoască. Deși știa că este infectată, aceasta a evitat să îa pastile și tratamente pe cât posibil, doar pentru a nu afecta sarcina, însă destinul a fost mult prea tragic pentru ea!

A murit de Covid-19, imediat după ce a dat naștere celui de al patrulea copil
Deși Malaezia trece prin cel mai grav val al pandemiei, țara a relaxat de marți restricțiile pentru cei vaccinați complet împotriva virusului, fără a lua în considerare pericolul care-i pândește pe cei neimunizați. Știm cu toții că varianta Delta este una dintre cele

mai grve tulpini înregistrate până acum, astfel a devenit dominantă într-un timp foarte scurt, făcând numeroase victime. Din nefericire, artista Sit Sarah Raisuddin a căzut pradă acestei mutații, astfel a murit atunci când nimeni nu se aștepta.