VESTE TRISTA! Bianca Drăgușanu aruncă bomba! De ce a ajuns la perfuzii în urmă cu o zi: „Poate sunt și eu însărcinată…”

0

Diva le-a dat mari palpitații fanilor de pe rețelele de socializare, după ce a făcut un anunț surprinzător. Declarațiile ei vin la doar o zi după ce s-a filmat pe patul de spital.

În urmă cu o zi, Bianca Drăgușanu și-a speriat fanii de pe rețelele de socializare, după ce s-a filmat pe patul de spital, în timp ce o asistentă îi punea o perfuzie și o supraveghea. Nu este niciun secret faptul

că diva muncește peste măsură și se pare că organismul ei s-a resimțit.Blondina și-a liniștit fanii spunând că nu este nimic grav, iar după ce va părăsi clinica privată, își va continua activitățile de zi cu zi.

„Cam așa stă situația la ora 03:20 (…) În caz că nu știați de mine sunt foarte bine și o să fiu și mai bine de atât, după asta

o să-mi revin, mă duc la sală și îmi văd de activitățile mele zilnice”, spunea Bianca Drăgușani ieri, la InstaStory.Dar se pare că vedeta a omis câteva detalii. Se pare că ceea ce a făcut-o de fapt să dea fuga la spital a fost faptul că a leșinat în baie.

Ea a refuzat însă să rămână internată pentru alte analize și controale suplimentare și spune că își cunoaște foarte bine corpul și știe ce este cel mai bine pentru ea.