VESTE TRISTA! Benone Sinulescu, în stare gravă la spital. A fost găsit inconștient în casă: ‘E lăsat să moară acolo’

0

Artistul Benone Sinulescu se află în stare foarte gravă în spital. Artistul se zbate între viață și moarte, după ce în urmă cu câteva zile a fost găsit căzut în casă.

Benone Sinulescu, în stare gravă la spital
Astfel, un fost impresar al artistului, pe nume Ionuț Pavel, care în ultimii șapte ani a lucrat cu artistul, a lansat un

strigăt de ajutor pentru salvarea lui Benone Sinulescu. El a atras atenția că Benone Sinulescu se află într-o clinică de îngrijiri paleative, unde nu beneficiază de ajutorul de care ar avea nevoie.

”Împreună cu mai mulți prieteni ai artistului, doresc să vă aduc la cunoștință faptul că în clipa aceasta Benone Sinulescu se află într-o stare foarte gravă, și se stinge fără un ajutor de specialitate

într-o clinică de îngrijiri paleative din localitatea Vladimirescu, de lângă Arad”, a transmis fostul impresar al lui Benone Sinulescu.

Tot Ionuț Pavel a mai explicat că starea de sănătate a cântărețului a început să degenereze în urmă cu un an, întrucât rămas izolat după izbucnirea pandemiei de coronavirus, el nu a putut ajunge la specialistul de care avea nevoie.”Când în sfârșit, aflat într-o stare gravă, a fost dus la unul dintre cei mai buni medici de specialitate din Timișoara, acesta a tras un semnal de alarmă și a spus că Benone Sinulescu trebuia operat urgent din cauza înfundării arterei carotide și care totodată a cerut schimbarea medicației pe care artistul o primea în acel moment.