VESTE TRISTA! A MURIT încă un pacient care fusese salvat din incendiul de la spitalul din Constanța. Femeia de 80 de ani era diagnosticată cu COVID

0

Pe data de 1 octombrie, un incendiu de proporții a izbucnit la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța. Pacienții au fost evacuați de urgență, însă bilanțul deceselor a rămas inițial la șapte. Trei persoane care au

fost salvate au murit între timp, iar astăzi a mai decedat un pacient, o femeie în vârstă de 80 de ani care era infectată cu noul coronavirus.

Bilanțul victimelor din incendiul de la Spitalul de Boli Infecționease din Constanța a ajuns la 11! Din nefericire, în urmă cu câteva ore, a mai decedat o pacientă, o femeie în vârstă de 80 de ani, diagnosticată cu SARS-CoV-2.

A decedat încă un pacient care fusese salvat din incendiul de la spitalul din Constanța
Femeia fusese transferată la Spitalul Județean din Constanța și avea mai multe comorbidități, fiind și infectată cu noul coronavirus, virusul nemilos care a făcut victime pe întreg globul pământesc.

Pacienta a fost adusă la spitalul județean în stare destul de gravă, însă era în viață.

Pentru că starea ei de sănătate nu s-a îmbunătățit deloc, femeia a fost imediat intubată, în aceeași zi, însă a pierdut lupta cu noul coronavirus. În prezent, la același spital se află 17 persoane infectate cu SARS-CoV-2,pacienți care au fost salvați după incendiul de la Spitalul de Boli Infecţioase, secția ATI.