Veste tristă ! A murit Alexia, fetița dusă în comă la spital după accidentul de la Urişor. Mama ei s-a stins în urmă cu o săptămână

0

A murit Alexia, fetița de 10 ani care a fost dusă în comă la spital, în urma accidentului de la Urișor, care a avut loc marţi, 17 august, s-a stins după o săptămână de agonie.

Microbuzul cu 10 călători a fost lovit în plin de trenul Regio expres, iar autoritățile s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au găsit nouă persoane în satre foarte gravă.

Printre acestea se afla și Alexia de 10 ani și mama ei, în vârstă de 40 de ani. Femeia s-a stins din viață în aceeași zi, însă copila a fost transportată în stare de comă la spital, iar familia se ruga pentru o minune.Speranțele le-au fost spulberate, însă când fetița a murit după o săptămână de chinuri când trupul ei firav a cedat în urma traumatismelor.

Anunțul tragic al morții copilei în vârstă de numai 10 ani a fost făcut de Parohia S.Rosario din Sellia Marina, o comună aflată în provincia Catanzaro, regiunea Calabria, Italia, acolo unde locuiau împreună cu familia Rodica Antonesei, de 40 de ani, şi fiica ei, Alexia, în vârstă de 10 ani.

„Dorim să ne amintim de tine cu această imagine din zilele lipsite de griji ale Grest 2021, unde ai primit printre altele sacramentul primei spovedanii, și suntem siguri că acum ești fericită în ceruri, alături de scumpa ta mamă Rodica.