Veste şocantă! Radu Pietreanu are probleme grave de sănătate. Unde se află acum actorul

Veşti triste pentru fanii îndrăgitului actor Radu Pietreanu. Spynews a aflat, în exclusivitate, că Radu Pietreanu are probleme grave de sănătate.

Actorul, la tratamet în Turcia
Radu Pietreanu suferă de probleme grave de sănătate, dar este puternic şi hotârăt să iasă învingător din lupta cu boala. Radu Pietreanu se află în aceste momente în Turcia, la tratament, acolo unde urmează cu stricteţe sfaturile medicilor pentru a se face bine.

Chiar dacă toată lumea îl ştie un bărbat plin de viaţă şi cu zâmbetul pe buze, Radu Pietreanu trece prin clipe grele, în urma veştilor primite de la medic. Astfel că acesta a decis să plece de urgenţă în Turcia, acolo unde medicii l-au supus imediat unui tratament specializat.

Radu Pietreanu, unul dintre cei mai iubiţi actori ai generaţiei sale
Radu Pietreanu, în vârstă de 55 de ani, a scris istorie în lumea teatrului de comedie. Actorul a devenit celebrul graţie formaţiei „Vacanţa Mare”, dar care s-a destrămat în anul 2008.

Radu Pietreanu a oscilat între teatru şi muzică
După despărţirea de colegii de la „Vacanţa Mare”, Radu Pietreanu a decis să meargă pe cont propriu. O perioadă a decis să-şi schimbe demeniul şi a ales să fie agent de securitate la aeroport, însă lumea artistică l-a chemat din nou.

Astfel, Radu Pietreanu a început să facă stand-up comedy şi şi-a format o nouă trupă. Alături de cei doi colegi, aceştia mergeau prin diferite localuri pentru a-i distra pe oameni cu glumele lor. În cele din urmă, actorul s-a despărţit şi de cei doi colegi şi a ales să revină la marea sa dragoste, muzica, pe care o făcea, însă, în paralel şi cu show-urile de stand-ul comedy.