VESTE PROASTĂ! Octavian Jurma a făcut anunțul GROAZNIC pentru ROMÂNIA

0

Medicul a criticat raportul săptămânal al CNSCBT, în legătură cu întârzierea declarării valului 4 provocat de varianta Delta de coronavirus.

Octavian Jurma trage un serios semnal de alarmă. „Văd multă lume confuză de măsurile de combatere a pandemiei prin relaxare din ultima vreme. Dacă nu înțelegeți de ce noi am ajuns să relaxăm

și măsurile de prevenție de 2x că să luptăm mioritic cu o tulpină de 2x mai infecțioasă, este pentru că nu gândiți în logică mioritică a guvernării românești. Astfel dacă am rămas fără măsuri de relaxare mioritică cu care să combatem valul 4-Delta, măsurile de prevenție au rămas singurele care mai pot fi relaxate.

De aceea relaxăm măsurile de prevenție, că să nu ne simțim amenințați de măsurile de prevenție dacă incidența crește. Simplu? Faptul că sunt oameni care se simt mai amenințați de pandemie decât de măsurile de prevenție este irelevant în această logică în care repetenții sunt răsplătiți și premianții pedepsiți. Doamne ferește să scădem pragul

de la 1 la mie la 0.5 la mie acum când avem și vaccinarea ca măsură de protecție, riscăm să se vaccineze lumea ca să scape de obligația de a se testa din 2 în 2 zile.”, a scris cercetătorul Octavian Jurma pe pagina sa de Facebook.