VESTE PROASTA! A murit jurnalistul Horia Alexandrescu. Anunțul trist a fost făcut de fiica sa

0

Jurnalistul a murit la vârsta de 74 de ani. Anunțul a fost făcut de fiica sa, Anca Alexandrescu. ”Tata a plecat!”, a scris aceasta, pe rețelele de socializare.

A murit jurnalistul Horia Alexandrescu. Acesta avea probleme de sănătate
Aceasta a postat și o fotografie cu o lumânare, pentru a marca faptul că de azi este în doliu, iar mesajele de condoleanțe nu au întârziat să apară.

„Nu cred… Dumnezeul să-l ierte! Gânduri bune Anca!”, a scris Gabriela Szabo, pe Facebook, la postarea respectivă.Jurnalistul Horia Alexandrescu era foarte discret în privința vieții sale, astfel că nu se cunosc prea multe detalii despre motivul decesului său.

Conform jurnalistului Sorin Roșca Stănescu, prieten bun cu Horia Alexandrescu, acesta din urmă avea probleme grave de sănătate.

El ar fi fost chiar internat în spital din cauza stării sale precare.

Horia Alexandrescu ar fi suferit de cancer la plămâni, relatează Antena 3. Este foarte posibil ca aceasta să fi fost cauza morții jurnalistului, informează sursa citată.

Cine a fost jurnalistul Horia Alexandrescu
Horia Alexandrescu s-a născut pe 9 aprilie 1947, în Bucureşti. El a debutat în presă în anul 1971 la ziarul Sportul, după ce absolvise Institutul de Educaţie Fizică şi Sport şi Facultatea de Ziaristică, din cadrul Academiei „Ştefan Gheorghiu”.

l a fost chiar și preşedinte al Fundaţiei Române pentru Jurnalism.