Veste PROASTA! A murit doctorul Nicolae Olteanu, fostul șef al Ambulanței Brașov

Medicul Nicolae Olteanu, fostul coordonator al Serviciului de Ambulanță Județean Brașov (SAJ), a murit, la secția ATI a Spitalului Clinic Județean de Urgență.

Nicolae Olteanu, un om dedicat meseriei sale și îngerul SAJ Brașov, suferea de o boală incurabilă, care l-a răpus marți seară.

Doctorul a devenit cunoscut în mediul online anul trecut, când s-a întors din ultima sa cursă, înainte de a ieși la pensie.Colegii i-au pregătit o surpriză, mulțumindu-i pentru lecțiile de viață pe care le-a dat de-a lungul timpului, iar momentul a fost imortalizat.

”Astăzi plângem trecerea în veşnicie a unui om care a iubit viața și a iubit oamenii – Doctorul Olteanu Nicolae!

De acum, se va afla numai în inimile noastre, singurul loc pe care nu-l va părăsi niciodată. Odihnească-se în pace!Având o carieră medicală de 35 de ani, debutând ca Medic de Familie și ulterior dedicat vocației de salvator, a devenit medic specialist în Medicină de Urgență și a activat 28 de ani în cadrul Serviciului de Ambulanță

Județean Brașov , fiind numit director în perioada 01.03.1998 – 01.06.2002 când a renunțat la funcție pentru a-și urma pasiunea profesională – urgența medicală!

În 21.05.2020 a plecat în misiune pentru ultima dată ocazie cu care, cu multe emoții i-am urat să se bucure de pensia binemeritată.