Val de demisii în Pro România, după ce preşedintele filialei Gorj a plecat: Vreau să rămân acelaşi om, cu principii şi de cuvânt!

0

Lovitură după lovitură în Pro România. Are loc un val de demisii în formaţiunea politică, după ce preşedintele filialei din Gorj, Mihai Prunariu, a anunţat plecarea de la cârma organizaţiei.

Val de demisii în Pro România. Marinela Strâmbulescu, purtător de cuvânt şi preşedinte al organizaţiei de femei,

şi-a anunţat ieri demisia din partid, iar astăzi au urmat Mihai Prunariu, preşedintele Pro România Gorj, şi de Laurenţiu Chivu, fost primar al oraşului Rovinari.Val de demisii în Pro România, după ce preşedintele filialei Gorj a plecat: Vreau să rămân acelaşi om, cu principii şi de cuvânt!

„Când am «întrat» în politică, mi-am propus două obiective: să schimb ceva şi să nu mă schimb. Nu ştiu dacă am reuşit să schimb ceva, dar sunt sigur că nu vreau să mă schimb. Vreau să rămân acelaşi om,

cu principii şi de cuvânt! Urez succes foştilor mei colegi din Pro Romania Gorj! «Am demisionat din politică!»“, a transmis Mihai Prunariu, pe pagina sa de Facebook.

PRO România este un partid progresist și social-liberal din România înființat în anul 2018. A apărut în urma deciziei de a înființa un nou partid a lui Victor Ponta și a migrării altor parlamentari traseiști PSD nemulțumiți către noua formațiune.Primul congres național al formațiunii a avut loc la Romexpo, în perioada 20–21 octombrie 2018. În cadrul acestuia, Victor Ponta a fost ales președinte al partidului.