Val de accidente pe şoselele din ţară. Un preot a murit, iar soţia şi fiica, în stare critică, în urma impactului cu un tir.

0

Accidente grave pe şoselele din ţară. Un preot greco-catolic a murit, iar soţia şi fetiţa lor, de 4 ani,

au ajuns la spital în stare critică. O ambulanţă a fost spulberată de un tren într-o localitate din judetul Caraş-Severin.

La ieşire din Iaşi, doi oameni au fost răniţi grav, iar în Baia Mare un cărucior în care se afla un copil de doi ani a fost izbit de o maşină, iar micuţul a fost dus la spital.Val de accidente pe şosele. Accidentul în care şi-a pierdut viaţa preotul s-a produs în localitatea Mihăiești, județul Cluj.

Preotul Cristian Biru din Parohia Greco-Catolica Sălăjeni a murit pe loc, după ce a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens

şi s-a izbit violent de un TIR. Avea 41 de ani. Soția sa, de 39 de ani, și fetița lor, de 4 ani, au rămas blocate în autoturism.

Echipele de salvare, împreună cu un elicopter SMURD, au intervenit de urgenţă. Cele două victime au fost scoase din maşină şi transportate la spital în stare critică.

Val de accidente pe şoselele din ţară

Un accident teribil s-a petrecut într-o localitate din județul Caraș Severin. O ambulanță privată a fost spulberată de tren. Șoferul ambulanței a fost dus de urgență la spital, cu răni grave.