Unde locuiesc Aurel Pădureanu și fiul său

0

După [email protected] Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu și fiul său au fost evacuați din casa din Bragadiru. Nimeni nu s-a oferit până acum să îi ajute, deși artistul făcuse apel la mărinimia milionarilor din țară pentru a-l ajuta cu o casă. Astfel, Aurel Pădureanu și fiul său s-au mutat într-o chirie modestă din Rahova.

Distrus de pierderea soției sale iubite, Aurel Pădureanu mai are, pe cap, și grija zilei de mâine și, mai ales, a acoperișului de deasupra capului. Situația financiară din momentul de față nu îi permite să cumpere o casă.

Astfel, Aurel Pădureanu și băiatul său locuiesc acum în Rahova, cu chirie, potrivit Impact, iar vecinii îi văd tot timpul plimbându-se în zonă. Abătut, îmbrăcat în negru, Aurel Pădureanu încearcă din greu să găsească putere.

Cum au rămas fără casă Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu
La un moment dat, Cornelia Catanga a mărturisit că nici de pâine nu ar mai avea bani. Cornelia Catanga şi Aurel Pădureanu au contractat acum 16 ani un credit de 90.000 de euro, de la bancă, pentru a-și renova vila. În 2014, cei doi au intrat în incapacitate de plată, iar, ulterior, au fost executați silit, pierzând imobilul din Chitila. S-au mutat, cu chirie, într-o casă din Bragadiru.