Un englez de 87 ani a lăsat drept moștenire cadouri pentru fetița sa vecină pentru următorii 13 ani!

0

Există o legătură deosebită între copii și oamenii vârstnici. Ei pot petrece multe ore împreună și niciodată nu se plictisesc: nici cei mari, nici cei mici.

Ken Watson (87 ani) locuia în orășelul britanic Barry. El a lucrat ca scafandru până s-a pensionat.

Ken iubea să asculte muzică de operă și cânta la câteva instrumente muzicale. Cu 6 ani în urmă el a rămas văduv.

Și deși avea o fiică, nu avea nepoți. Bătrânul dorea foarte mult să îngrijească un copilaș.

Cu 2 ani în urmă în sânul tinerii familii Williams, care locuia în apropiere de Watson, s-a născut fetița Cadi. În acest fel Ken a devenit „bunicul vecin”. Bărbatul o iubea foarte mult pe micuță. El își vizita deseori vecinii, ca să se joace cu Cadi. Watson visa să trăiască până la 100 ani, ca să vadă cum fetița va crește.

Din nefericire, nimeni nu poate trăi veșnic. Într-o zi Ken a părăsit această lume. După înmormântare fiica domnului Watson a venit în vizită la părinții lui Cadi. Ea a adus 14 pachete, care erau ambalate în hârtie decorativă. Inițial tinerii soți nu știau ce conțin acestea.

Fiica lui Ken le-a explicat totul. Watson a pregătit 14 cadouri de Crăciun pentru Cadi.

Pe fiecare dintre ele era scris în ce an urmează să fie dăruit. Un cadou era destinat pentru sărbătoarea de anul trecut. El conținea o cărticică cu istorioare despre Crăciun.

Ochii soților Watson s-au umplut de lacrimi din cauza faptei bune a vecinului lor.

Cel mai probabil Cadi nu va ține minte zilele petrecute în compania lui Ken. Dar, în schimb, până la vârsta de 16 ani ea va primi cadouri de Crăciun de la acest bătrân drăguț.

Aveți grijă de cei dragi!