Un elev de clasa a șasea a fost fotografiat vânzând usturoi în frig. Ce s-a întâmplat cu el după ce oamenii i-au aflat povestea

Un elev de clasa a șasea a fost fotografiat vânzând usturoi în frig pentru a face rost de câțiva bănuți cu care să își cumpere mâncare. Ce s-a întâmplat cu puștiul după ce povestea lui a atras atenția autorităților.Ionuț este din Pitești, iar cazul lui a fost semnalat de un trecător pe Facebook. După ce termina școala online, puștiul stă cât e ziua de lungă în frig pentru a vine usturoi. Bărbatul care l-a găsit a cerut ajutorul cetățenilor.“El este Ionuț, este pe clasa a 6-a si face ore online, dupa ce termina orele vinde usturoi ca sa își ia ceva de mâncare. Cand l-am văzut stand în frig mi s a rupt sufletul…și i-am oferit o mana de ajutor, pentru ca orice lucru mic valorează mult atunci când nu ai nimic. Dacă vreți sa-l ajutați și voi, cu orice, îl găsiți în fata la Rodali(Zona la bere). Mulțumesc frumos”, este mesajul publicat pe Facebook care însoțește fotografia cu puștiul.

La scurt timp după ce povestea lui Ionuț a devenit cunoscută în mediul online, DGASPC s-a autosesizat, iar copilul a ajuns la un centru, urmând ca apoi să se stabilească cum a ajuns să vândă usturoi pentru a putea face rost de mâncare și ce se întâmplă cu familia lui.