ULTIMA ORA! Viorica de la Clejani s-a vindecat de coronavirus, dar a rămas cu sechele. Artista face oxigenoterapie: „Viaţa ne încearcă şi mai mult”

0

Viorica de la Clejani s-a infectat cu coronavirus, dar, din fericire, a dezvoltat o formă uşoară. Cu toate acestea, chiar şi după externare, artista a avut nevoie de oxigenoterapie.

Recent, Ioniţă de la Clejani a postat o fotografie de-a soţiei sale, aflată pe patul de spital şi purtând o mască de oxigen.

Artistul spune că viaţa i-a pus la grele încercări în ultima perioadă, dar că au reşit să treacă peste tot cu credinţă.„Vă mulțumesc tuturor pentru grijă! Vă dați seama că nu e o glumă. Ne-am speriat, mi-a fugit Pământul de sub picioare, ea e tot Universul nostru, al meu și al copiilor! După o perioadă agitată pe care am traversat-o,

viața ne încearcă și mai mult, dar ne păstrăm credința și ne rugăm pentru sănătatea Vioricăi,

a familiei noastre și a tuturor! Doamne ajută! Să fiți sănătoși și să auzim de bine. Toată dragostea și recunostința noastră! Cu respect, Ioniță!„, a scris, pe Facebook, soțul artistei.

Postarea a strâns aproape 5.000 de comentarii. În timp ce unii comentatori i-au transmis gânduri bune şi i-au urat însănătoşire grabnică, alţii au acuzat-o că se preface sau că „face reclamă„.Ioniţă a intervenit, însă, în comentarii, explicându-le oamenilor că şi ei s-au îndoit la

început de existenţa virusului, dar că acum, după experienţa Vioricăi, s-au convins că au de-a face cu un pericol cât se poate de real.