ULTIMA ORA! Vestea momentului despre pensii! Se întâmplă de la 1 ianuarie. Deja s-a decis

Vești bune pentru români! Marcel Ciolacu: Categoric va fi o creștere. Sunt vizate pensiile, alocațiile și salariile
Președintele PSD a spus că simulările vizează un pachet integrat şi că sunt luate în calcul mai multe majorări de la 1 ianuarie iar rezultatele vor fi prezentate săptămâna viitoare.

„Avem două-trei simulări şi aşteptăm impactul să fie calculat de Ministerul de Finanţe. Toate sunt de creştere. (…) Cred că săptămâna viitoare vom fi în măsură să prezentăm întregul capitol pe Muncă. (…) Vor fi multe majorări de la 1 ianuarie. (…) Sunt două-trei variante şi în funcţie de impactul bugetar, fiindcă avem şi o construcţie a bugetului pe anul următor”, a transmis Marcel Ciolacu.Va exista într-adevăr o creștere a pensiilor
De asemenea, acesta a ținut să sublinieze că va exista o creștere a pensiilor.

„Categoric va fi o creştere. Ne menţinem creşterea pe care o avem în cele zece măsuri. (…) Vom veni după următoarea şedinţă, după ce avem toate calculele pe impactul bugetar şi vă vom prezenta acest lucru.

Cresc, nu scad. Vom veni exact cu procedura, să o înţeleagă toată lumea”, a declarat Ciolacu.Totodată, acesta a fost întrebat despre creşterea salariilor bugetarilor iar liderul PSD a evitat să dea un răspuns, arătând că trebuie aşteptat ca rezultatele acestor simulări să fie prezentate.

„Lăsaţi-ne să venim cu întregul pachet şi să îl prezentăm”, a completat Marcel Ciolacu.