ULTIMA ORA! Vaccinarea NU oprește noul VIRUS ! Dezvăluiri incredibile de ultimă oră…

0

ULTIMA ORA! Studiu. Vaccinarea singură nu este suficientă pentru a opri coronavirusul. O relaxare graduală a măsurilor ar putea diminua viitoarele valuri
Vaccinarea singură este puțin probabil să conțină infecții cu coronavirus în Marea Britanie, însă redeschiderea treptată și absorbția ridicată a vaccinului ar putea minimaliza valurile viitoare, sugerează noi cercetări.

Vaccinarea singură nu va opri coronavirusul
Vaccinarea tuturor adulților din Marea Britanie este puțin probabil să obțină imunitatea efectivului și să conțină pe deplin virusul. Prin urmare, eliberarea treptată a restricțiilor,

absorbția ridicată a vaccinului și un vaccin cu protecție ridicată împotriva infecțiilor sunt toate necesare pentru a reduce riscul de viitoare focare, spun cercetătorii.

În Anglia, foaia de parcurs implică relaxarea lentă și treptată a măsurilor, majoritatea restricțiilor fiind ușurate după ce cei mai vulnerabili vor fi vaccinați.

Cercetătorii de la Universitatea din Warwick au efectuat un studiu de modelare care a fost realizat înainte de datele din studiile de lansare a vaccinărilor. Deoarece rezultatele preliminare sugerează

că vaccinul oferă o anumită protecție împotriva infecției, dar nivelul exact este necunoscut, cercetătorii au analizat o serie de niveluri de protecție împotriva infecției.

Studiul publicat în Lancet Infectious Diseases a modelat lansarea combinată a vaccinului în Marea Britanie cu diferite

scenarii de măsuri de control relaxante, pentru a prezice numărul deceselor și internărilor în spital datorate COVID-19 din ianuarie 2021 până în ianuarie 2024.

Dacă toate măsurile de control sunt eliminate în ianuarie 2022 (după lansarea completă a vaccinului), se estimează 21.400 decese COVID-19, dacă vaccinul previne 85% din infecții. Aceasta crește la 96.700 dacă vaccinul previne doar 60% din infecții.