ULTIMA ORA! Vaccinarea ar putea deveni obligatorie în România! Propunerea lui Nelu Tătaru: “Trebuie să înțelegem…”

0

Nelu Tătaru vrea ca vaccinarea să devină obligatorie pentru anumite categorii de persoane. Iată soluțiile găsite de politician.

România se închide bucată cu bucată, din cauza infectărilor cu noul cororonavirus, care au explodat în ultimele zile. De aceea, Nelu Tătaru dorește introducerea vaccinării obligatorii sau testarea

săptămânală pentru personale din sectoarele esențiale de activitate, precum profesori, polițiști, pompieri sau jandarmi.Vaccinarea devine obligatorie în România?!
Marți, 14 septembrie, Nelu Tătaru a declarat la DigiFM, că va discuta cu premierul Florin Cîțu despre introducerea vaccinării obligatorii sau testarea săptămânală pentru profesori, polițiști, pompieri sau jandarmi.

Obligativitatea imunizării ar putea fi impusă și pentru persoanele vârstnice, bolnavii oncologici sau cei imunodeprimați.

„Acele persoane din sectoarele esențiale să fie vaccinate, iar cei care au legături cu acele sectoare să fie testați săptămânal.Ne gândim la vaccinare sau testare. Acestea sunt opiniile pe care eu, ca și consilier onorific,

le promovez la nivelul primului ministru, în care fac o evaluare a stării actuale. Deciziile se iau la nivelul Ministerului Sănătății sau

CNSU, pe care îl conduce premierul. Trebuie să înțelegem că suntem într-un val patru, care este mai agresiv decât unu sau doi. Ne e greu să îl luăm în serios după un sezon estival”, a declarat Tătaru.

Nelu Tătaru este de părere că România traversează cea mai grea perioadă în prezent, din cauza valului patru al pandemiei de coronavirus, care este mult mai agresiv față de primele trei. Așadar, consilierul premierului

vrea ca măsurile anti-Covid-19 să devină din ce în ce mai stricte, pentru a limita sau chiar stopa răspândirea virusului nemilos.