ULTIMA ORA! Tzancă Uraganu, devastat de durere după moartea lui Petrică Cercel. Manelistul, șocat de vestea primită: ”Nu-mi vine să cred”

0

Tzancă Uraganu e devestat de durere după ce a aflat că Petrică Cercel a murit. Manelistul e în stare de șoc și a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că abia dacă poate să vorbească.

Petrică Cercel a murit astăzi, după ce în urmă cu doar câteva zile el a ajuns la spital în stare gravă, fiind infectat cu noul

coronavirus. Manelistul a încetat din viață, iar vestea primită de către toată lumea a venit ca un adevărat șoc.Tzancă Uraganu, devastat de durere după moartea lui Petrică Cercel
În exclusivitate pentru Antena Stars, Tzancă Uraganu a oferit câteva declarații cu ochii în lacrimi după ce a aflat că manelistul celebru a plecat astăzi la ceruri.

Cântărețului spune că e devastat de durere și nu-i vine să creadă că Petrică Cercel a murit în urma infectării cu noul coronavirus.

”Crede-mă că abia mai pot să vorbesc…Acum 5 minute am aflat, chiar nu am cuvinte să vă mai spun, ne-a lăsat fără cuvinte. Este un șoc foarte mare, acest om nu merita așa ceva, era un om foarte bun, în primul rând mare muzicand, am făcut atâtea hit-uri, atâtea

melodii frumoase (…) Eu în momentul de față sunt foarte, foarte șocat, nu-mi vine să cred ceea ce se întâmplă”, a spus Tzancă Uraganu.