ULTIMA ORA! Tudor Chirilă, atac extrem de dur la adresa Președintelui României: “Cred că sunteți un mare ticălos”

0

Artistul Tudor Chirilă lansează un atac extrem de dur la adresa președintelui Klaus Iohannis, pe care îl califică drept un “mare ticălos”:

“Ați demonstrat cu prisosință că singura dvs agendă este să refaceți alianța USL, adică să aduceți PSD la putere.

Practic, acesta este proiectul dvs de țară. După 7 ani de zile, este tot ce ați reușit. Ca președinte, nu ați reușit să faceți nimic.Nu veți rămâne în istorie cu nimic, decât cu aceste mizerii care probabil că vor fi taxate”.
Tudor Chirilă îi adresează mesajul direct șefului statului, pe care îl face responsabil pentru situația în care este astăzi România

– “pentru ticăloșii pe care ați ales să-i tolerați lângă dumneavoastră, pentru așteptările multora pe care le-ați înșelat”.

Artistul îi reproșează lui Iohannis că a “pozat într-un constructor, într-un om de echipă, într-un om cu respect față de lege” și a reușit să “păcălească o țară întreagă”.
Redăm o parte din mesajul video transmis de Tudor Chirilă:“Îmi exercit dreptul meu de cetățean și am un mesaj pentru președintele Iohannis(…)
Pornesc acest mesaj către președintele Iohannis, sper că se găsește vreun consilier să i-l arate. Acum nu că mesajul meu ar conta și nu cred că va schimba ceva, dar aș vrea,

domnule Iohannis, să știți de la mine că vă consider un ticălos. Cred că sunteți un mare ticălos și e important să vă spun chestia asta, adică e ultima chestie pe care o am ca cetățean, dreptul la liberă exprimare.