ULTIMA ORA! Surorile lui Petrică Mățu Stoian, acuzații dure la adresa clinicii private: ”Nu l-ați tratat, l-ați omorât!”

0

Surorile lui Petrică Mâțu Stoian fac acuzații dure la adresa clinicii unde artistul a mers pentru a se trata în urma infecției cu Covid-19. Cele două sunt îngenuncheate de durere și fac declarații cutremurătoare cu privire la moartea suspectă a fratelui său.

Interpretul de muzică populară, în vârstă de 61 de ani a ajuns sambătă în stare gravă la ATI la Spitalul Județean Reșița.

Artistul a fost internat cu insuficiență respiratorie, starea sa s-a agravat rapid, iar medicii au fost nevoiți să declare decesul.Surorile lui Petrică Mâțu Stoian fac acuzații grave la adresa clinicii private
Cele două surori are regretatului Petrica Mâțu Stoian nu-și mai revenit din șocul pe care le au trăit atunci când au aflat că fratele său

s-a stins din viață. Acestea fac acuzații grave la adresa clinicii private și susțin că interpretul de muzică populară nu s-a dus bolnav, ci doar să se trateze.

“A fost o greşeală acolo (la clinică – n.red.). Petrică nu s-a dus bolnav, s-a dus să se trateze. Nu l-aţi tratat, l-aţi omorât! Nu ştiu ce s-a întâmplat acolo. S-a dus cu o speranţă să creadă că va veni mai bine de acolo şi asta mă pune pe gânduri că ceva s-a întâmplat, care nu a fost cum trebuie”, a spus una dintre surori, la Antena 3.