ULTIMA ORA! Sosia Denisei Răducu, pe Aeroportul Herni Coandă. Călătorii au amuțit când au văzut-o: “Seamănă ca două picături de apă”

0

Sosia Denisei Răducu a fost văzută pe Aeroportul Henri Coandă. Românii care au iubit-o pe îndrăgita cântăreață au rămas muți de uimire de asemănarea dintre tânăra blondă și regretata artistă.

La 4 ani de la moartea tulburătoare a Denisei Răducu, fanii nu au uitat-o. Un cititor a trimis pe adresa

de pont wowbiz.ro imagini cu o tânără surprinsă pe Aeroportul Henri Coandă, care seamănă izbitor cu regretata artistă.Sosia Denisei Răducu a fost văzută pe Aeroportul Henri Coandă. Românii care au iubit-o pe îndrăgita cântăreață au rămas muți de uimire de asemănarea dintre tânăra blondă și regretata artistă.

La 4 ani de la moartea tulburătoare a Denisei Răducu, fanii nu au uitat-o. Un cititor a trimis pe adresa

de pont wowbiz.ro imagini cu o tânără surprinsă pe Aeroportul Henri Coandă, care seamănă izbitor cu regretata artistă.“Fata care seamănă cu regretata Denisa Raducu a fost văzută pe Aeroportul Henry Coandă. Sosia Denisei seamănă extrem de mult cu Denisa, ca două picături de apă, dar carierele celor două sunt total diferite.about:blankLearn moreDenisa iubea muzica, iar sosia sa iubește cerul,

ea fiind pilot pe avion și elicopter. Am vrut să o salut, dar îmi era rușine și plus că din câte am văzut piloții sunt foarte protejați și nu oricine se poate apropia de ei.”, scrie cititorul wowbiz.ro.