ULTIMA ORA! Sofia Vicoveanca, în lacrimi după criza de nervi cu un grup de copii: ”A fost un gest foarte urât din partea mea”

Artista de muzică populară Sofia Vicoveanca a fost implicată într-un scandal chiar în timpul unui concert din judeţul Neamţ.

Artista a început să tipe la câțiva tineri în costume populare care au îndrăznit să danseze în faţa scenei.

Oamenii prezenţi la concert au fost uimiţi de reactia artistei şi nu se aşteptau la o astfel de ieșire. Erau nerăbdători să o asculte cântând și au fost dezamagiți.Sofia Vicoveanca a explicat în direct la Antena 3 gestul său pe care îl regretă.

”Îmi cer iertare, a fost un gest urât din partea mea, nu știu… îmi pare rău, dacă pot fi primite aceste scuze. Un gest care a ieșit

fără să îmi dau seama, altceva nu pot să spun, a fost foarte urât din partea mea, recunosc. A fost o zi grea, dar nu are nicio importanță.

Dar nu sunt lucruri care să mă scuze de ieșirea mea urâtă, foarte, foarte urâtă. Îmi cer iertare… Dacă pot fi iertată, dacă nu… Dumnezeu va face dreptate” a spus artista, în direct la Antena 3.

“Am rămas cu toții blocați de ieșirea doamnei Sofia Vicoveanca”
După ce momentul, filmat de unul dintre spectatori, a fost publicat pe o rețea de socializare, au început să curgă reacțiile oamenilor șocați de atitudinea artistei.