ULTIMA ORA! Soacra Vulpiței de la Acces Direct îi face viața grea tinerei, după ce a născut. Cum a ”pedepsit-o” pe Veronica: ”E o femeie severă”

0

Vulpița a devenit mamă de băiat în urmă cu doar câteva săptămâni, dar se pare că nu duce tocmai o viață prea ușoară cu soacra în casă.

Sătenii spun că mama lui Viorel îi face viața grea și chiar e pedepsit-o pentru a nu mai repeta greșelile din trecut.

De doar câteva săptămâni Veronica Stegaru, Vulpița de la Acces Direct, e din nou mamă, asta după ce a adus pe lume cel de-al doilea copil al familiei, un băiețel.Cum o pedepsește soacra Veronicăi pe Vulpița de la Acces Direct. Tânăra duce o viață grea în continuare
Deși ar trebui să fie cea mai fericită în aceste momente, tânăra de 23 de ani din Blăgești nu pare să aibă o viață prea liniștită cu soacra în casă.

Vecinii Vulpiței spun că mama lui Viorel Stegaru e foarte severă și nu o lasă pe aceasta să facă nimic, mai ales când vine vorba despre telefon.

Pentru că anul trecut totul s-a întâmplat din cauza acestuia, soacra Vulpiței i-a interzis să mai folosească telefonul, dar și să mai meargă la

părinții săi, asta pentru a nu se mai repeta greșelile din trecut, după cum spun săteneii și să întâlnească alți băieți.„O duce greu, Ilinca e o femeie severă. Nu o lasă nici să se mai ducă la părinții ei deloc. Nu îi mai dă nici telefonul asupra ei, că se teme să nu intre iar pe internet, să vorbească cu băieții. Era odată la fântână și au întrebat-o: măi Veronica, de ce nu ai stat la București, la televiziune, iar ea a zis că nu a mai vrut să stea (…) Acum îi pare rău, că tanti Ilinca îi face viața grea.