ULTIMA ORA! Soacra Vulpiței de la Acces Direct îi face viața grea tinerei, după ce a născut. Cum a ”pedepsit-o” pe Veronica: ”E o femeie severă”

0

Vulpița a devenit mamă de băiat în urmă cu doar câteva săptămâni, dar se pare că nu duce tocmai o viață prea ușoară cu soacra în casă.

Sătenii spun că mama lui Viorel îi face viața grea și chiar e pedepsit-o pentru a nu mai repeta greșelile din trecut.

De doar câteva săptămâni Veronica Stegaru, Vulpița de la Acces Direct, e din nou mamă, asta după ce a adus pe lume cel de-al doilea copil al familiei, un băiețel.Cum o pedepsește soacra Veronicăi pe Vulpița de la Acces Direct. Tânăra duce o viață grea în continuare
Deși ar trebui să fie cea mai fericită în aceste momente, tânăra de 23 de ani din Blăgești nu pare să aibă o viață prea liniștită cu soacra în casă.

Vecinii Vulpiței spun că mama lui Viorel Stegaru e foarte severă și nu o lasă pe aceasta să facă nimic, mai ales când vine vorba despre telefon.

Pentru că anul trecut totul s-a întâmplat din cauza acestuia, soacra Vulpiței i-a interzis să mai folosească telefonul, dar și să mai meargă la

părinții săi, asta pentru a nu se mai repeta greșelile din trecut, după cum spun săteneii și să întâlnească alți băieți.„O duce greu, Ilinca e o femeie severă. Nu o lasă nici să se mai ducă la părinții ei deloc.