ULTIMA ORA! RESTRICȚII în România! Intră în vigoare de AZI, 15 septembrie. Cine sunt cei vizați de noile măsuri

0

Autoritățile din România sunt în alertă, din cauza numărului de cazuri noi, care au crescut semnificativ în ultimele zile. Astfel, vor fi introduse noi măsuri de astăzi.

Comitetele Judeţene pentru Situaţii de Urgenţă au decis să impună noi restricții anti-Covid, începând de astăzi, 15 septembrie, pentru a limita sau stopa răspândirea coronavirusului, care face ravagii în România.

Autoritățile impun noi restricții împotriva coronavirusului
Valul patru al pandemiei de coronavirus își face simțită prezența în România. Așa cum au preconizat autoritățile, de la începtul lunii septembrie, c azurile de infectări cu Covid-19 au explodat.Așadar, impunerea de noi restricții în România este inevitabilă. Iată câteva dintre deciziile luate în acest sens de autorităţi.

“Începând cu data de 15.09.2021,se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura, în spaţiile publice deschise, cum ar fi pieţe, târguri, oboare, bâlciuri, talciocuri, zone de aşteptare (staţii de autobuz, peroane, autogări) pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani.

Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura, pe o rază de 50 de metri în exteriorul unităţilor de învăţământ din judeţul Dâmboviţa”, a decis, marţi, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa.

Așadar, masca de protecție devine obligatorie în județul Dâmbovița, în spațiile deschise, precum pieţe, târguri, oboare, bâlciuri, talciocuri, staţii de autobuz, peroane, autogări, dar și în jurul școlilor, pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani.