ULTIMA ORA! Raed Arafat, primele declarații după ce românii au ieșit în stradă. Secretarul de stat a anunțat când vom renunța la masca de protecție

0

Raed Arafat a făcut primele declarații optimiste despre pandemie, după ce mii de oameni au ieșit în stradă să protesteze împotriva noilor măsuri impuse de au autorități. Secretarul de stat este de părere că la baza acestor manifestații stău manipularea și dezinformarea.

Secretarul de stat, Raed Arafat, a vorbit despre protestele organizate în țară împotriva noilor restricții impuse de autorități, dar și despre momentul în care am putea renunța la masca de protecție.

Totodată, șeful DSU a sublinitat că dezinformarea și manipularea i-au scos pe oameni în stradă.

UROTRIN
Pentru a-ți satisface soția după 56. Mai bun decât Viagra
AFLAȚI MAI MULTE→
Raed Arafat, despre revolta românilor și masca de protecție
Mii de români au ieșit în stradă în aceste zile pentru a protesta împotriva noilor restricții impuse de autorități. Secretarul de stat consideră că manipularea și dezinformarea au contribuit la organizarea acestor proteste.

”Ca să ajungi să huidui salvatorii, cei de care ai nevoie sau cineva din familia ta are nevoie de ei, e prea de tot deja și astadin nou este campania de dezinformare, de manipulare și de a arătat cu degetul. Dacă stăm tot anul trecut să vedem ce s-a întâmplat și pe social media și în unele instanțe chiar pe mass-media. Din păcate, am indus niște narative pe care e foarte greu să le schimbăm și oamenii au rămas cu niște idei”, a spus Raed Arafat.

Raed Arafat este de părere că o campanie de comunicare intensă și de lungă durată ar putea duce la stoparea dezinformării.Oamenii ar fi mult mai receptivi în această situației.

”Sunt de acord că este nevoie de o campanie de comunicare de durată medie, lungă, ca să explice toate aceste măsuri, dar oricând vin „experții” între ghilimele care nu știu nimic despre domeniu și ți-o demontează în două secunde la o televiziune și nu mai ai nimic de comentat acolo.