ULTIMA ORA! Raed Arafat ar putea fi premierul tehnocrat al României

0

Săptămâna viitoare, Klaus Iohannis a chemat partidele la negocieri pentru deblocarea crizei politice.

PSD, cel care a iniţiat moţiunea de cenzură, doreşte un guvern

de specialişti sau alegeri anticipate. Arafat ar putea fi soluţia agreată de toate partidele.Raed Arafat ar putea fi premierul de criză al României în condiţiile în care valul 4 mătură sistemul sanitar şi economic din România.

„Nu am avut nicio problemă după căderea guvernului prin moţiune. Eu sunt secretar de stat, relația de muncă a fost una bună.

Am reușit să convingem să primim pentru următorii patru ani cele 8.400 de posturi. Nu pot spune că a fost neglijat sistemul.

Am avut discuții”, a spus Raed Arafat despre colaborarea sa cu Cîțu.

eful DSU a fost întrebat și dacă ar accepta o nominalizare pentru funcția de premier, din postura de tehnocrat și a exclamat:

„Cred că glumiți. Rolul meu este clar în sectorul în care mă pricep. Ai nevoie de un premier care să coordoneze toate activitățile guvernului”.Pe de altă parte, Klaus Iohannis pare să meargă tot pe mâna lui Florin Cîţu, nu a lui Raed Arafat. Întrebat dacă Florin Cîțu

ar putea fi propus iar ca premier, președintele Klaus Iohannis a spus miercuri din Slovenia că orice persoană care strânge o majoritate poate fi desemnată. Șeful statului a mai spus, cu referire la USR, că ”e greu de negociat cu un fost partener care a votat să-ți dărâme guvernul”.