ULTIMA ORA! Previziunea sumbră a medicului Adriana Pistol: “România poate să ajungă la 25.000 de cazuri pe zi”

Adriana Pistol a vorbit despre viitorul României. Medicul epidemiolog a dezvăluit ce se va întâmpla dacă nu ne vaccinăm.

Medicul epidemiolog Adriana Pistol, directorul Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Național de Sănătate Publică (INSP), a anunțat că

dacă refuzăm să ne imunizăm împotriva Covid-19 și nu respectăm măsurile impuse de autorități, România poate să ajungă la 25.000de cazuri pe zi.România va ajunge la 25.000 de cazuri pe zi?
Rata de vaccinare este foarte scăzută în România, pentru că oamenii refuză să se imunizeze, de teamă că vaccinul nu este destul de eficient încât să-i protejeze.Acestia cred că injecția este cel mai mare pericol, mai ales dacă au supraviețuit infectării.

România poate ajunge să înregistreze 25.000 de cazuri pe zi, „dacă o ținem tot așa, nici nu ne vaccinăm, nici nu respectăm nimic”, a spus medicul epidemiolog Adriana Pistol pentru hotnews.ro Astfel, medicul epidemiolog face apel la populație să se imunizeze, punctând că este vorba „despre un virus care nu ține cont de guvernare”.

„Dacă o ținem așa, ajungem la 25.000 de cazuri pe zi. Dacă nu ne potolim. Nu se întâmplă nimic. Depinde de noi, de toată lumea.Nu este vorba doar să se introducă restricții, este vorba că nici nu ne vaccinăm, nici nu respectăm nimic. Iar unii, din păcate, vor muri. Este o realitate.