ULTIMA ORA! Pacientă bolnavă de cancer refuzată la Spitalul de Urgență din Galați. Femeia merge 10 ore cu trenul pentru rețete și concediu medical

0

Este anchetă a Casei Județene de Asigurări de Sănătate la Spitalul de Urgență din Galați după ce o pacientă diagnosticată cu cancer a fost refuzată de un medic oncolog pentru luarea în evidență.

Femeia este nevoită acum să facă lunar 10 ore cu trenul la Cluj pentru rețete și concediul medical.

Surse din cadrul anchetei susțin că nu ar fi un caz singular, dar greu de dovedit pentru că oamenii nu depun plângeri. Pacienta în vârstă de 41 de ani a fost diagnosticata cu cancer la sân în urma cu trei luni.Liana Niculeț a ales să se opereze la Cluj, unde de altfel a fost și depistată. Operația efectuată în urma cu o luna a decurs în condiții bune.

Pe 24 august și-a depus documentele la registratura Policlinicii Spitalului de Urgență din Galați pentru a fi luata în evidență.

Urma că de aici, unde are și domiciliul de reședință să primesca lunar concediul medical, rețete și diverse trimiteri la examinări oncologice.

”Am fost operată şi tratată la Inst. Oncologic de la Cluj, ulterior trebuia să fiu luată în evidenţă la Galaţi, unde am reşedinţa. Am depus dosarul pe 24 august la registratura Oncologică din Policlinica Spitalului Judeţean.

Mi s-a spus că este complet şi mi s-a dat o programare la dr. Păduraru pe 6 septembrie.