ULTIMA ORA! Oana Lis a făcut primele declarații după ce s-a infectat cu noul VIRUS! Viorel Lis, în stare gravă la spital: „Vă rog să ne țineți pumnii”

Oana și Viorel Lis au fost testați pozitiv pentru noul coronavirus. În timp ce fostul edil al Capitalei a ajuns fost internat de

urgență la Institutul Național de Boli Infecțioase “Matei Balș” din Capitală, Oana Lis se tratează împotriva virusului acasă.

În urmă cu puțin timp, Oana Lis a făcut primele declarații pe pagina ei de Facebook. Vedeta a etichetat ca locație Institutul Mate Balș din Capitală, unde soțul ei a anunțat că trebuie să revină pentru a face mai multe injecții.

Vedeta le-a cerut urmăritorilor ei să îi transmită energie pozitivă pentru a putea trece amândoi cu bine peste această perioadă dificilă, de care s-au ferit încă de la debutul pandemiei.

„Un om sănătos poate avea o mie de visuri.😉 Însă un om bolnav are un singur vis… să fie sănătos. 😐😇🙏 Avem amândoi covid, Vă rog să ne țineți pumnii sa trecem cu bine și peste această încercare!”, a scris Oana Lis pe pagina ei de Facebook.

Mihai Mitoșeru i-a transmis Oanei Lis că se roagă pentru sănătatea lor. „Doamne ajuta! Sănătate! Ma rog pt voi!”, a fost reacția celebrului prezentator tv, în secțiunea de comentarii.

Viorel Lis, primele declarații de pe patul de spital: „Sunt terminat la plămâni”
Pentru că starea lui de sănătate nu este una bună,

Viorel Lis a fost internat la Institutul “Matei Balș” din Capitală, ca să fie în permanență

subsupravegherea specialiștilor. În cadrul unei intervenții

la o emisiune televizată, fostul edil al Capitalei a anunțat că plămânii îi sunt foarte afectați din cauza virusului.