ULTIMA ORA! O localitate din România intră în SCENARIUL ROȘU. Unde s-a luat această DECIZIE

0

Valul patru al pandemiei de coronavirus își face simţită prezența, din ce în ce mai mult, în România! Autoritățile au început să impună restricții în mai multe localități din țară.

Autoritățile fac tot posibilul să stopeze răsândirea virusului. Încă o localitate din România intră sub restricții din cauza numărului mare de cazuri noi de COVID 19. Care este zona vizată?

O localitate din România impune restricții
În ultima perioadă, cazurile noi de Covid-19 au început să explodeze în unele județe din România. Astfel, autoritățile au decis să impună noi restricții pentru a limita răspândirea virusului ucigător.Comuna Feleacu din județul Cluj este a doua în ultima spămână în care autoritățile au decis să impună măsuri antipandemice.

Autorităților clujene au declarat că în comuna Feleacu incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile a depășitpragul de 3/1000

de locuitori. Rata este 3,37, iar autoritățile au dispus mai multe măsuri, începând de joi și până pe 9 septembrie, potrivit Digi24.

Ce restricții sunt în Cluj
Organizarea activităților în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole, desfășurarea de festivaluri, activități recreative și sportive sunt interzise.

Mai mult, sunt închise barurile, restaurantele, discotecile și cazinourile și nu pot fi organizate evenimente private.Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Cluj a decis, săptămâna trecută, să impună o serie de restricţii și în comuna Mărgău, după ce rata incidenţei COVID-19 a depășit 12 la mia de locuitori.