ULTIMA ORA! O adolescentă de 13 ani a fost abuzată și ulterior sugrumată de trei colegi de clasă. Băieții i-au aruncat trupul neînsuflețit la groapa de gunoi

0

Caz șocant în Mexic! O adolescentă de doar 13 ani a fost sugrumată și abuzată sexual chiar de către cei pe care îi considera prietenii ei.

Ulterior, cei trei băieți, colegii ei de clasă, i-au aruncat trupul neînsuflețit, fără milă, într-o groapă de gunoi. Iată cum s-a întâmplat, de fapt, totul!

O adolescentă de doar 13 ani a fost violată și sugrumată de trei colegi de școală, care i-au aruncat trupul ulterior la o groapă de gunoi, în Mexic.Tragedia a avut loc la periferia orașului mexican Ciudad Juárez, chiar la sud de El Paso, în Texas.

O fată de 13 ani a fost abuzată și ulterior sugrumată de trei colegi de clasă
Rosa Isabel Rosa a trecut prin chinuri greu de imaginat. A fost sugrumată și apoi abuzată sexual de trei băieți care erau și colegii ei de clasă.

Trupul ei neînsuflețit a fost găsit la o groapă de gunoi, aflată la periferia orașului Ciudad Juárez, pe data de 30 septembrie.

Mai mult decât atât, trupul neînsuflețit al adolescentei a fost găsit înfășurat într-o cuvertură de pat și plastic.Conform primelor informații emise de către anchetatori, adolescenta de 13 ani a murit asfixiată.Cei trei atacatori, minori, colegii de clasă ai adolescentei decedate, au fost arestați săptămâna trecută. Atacatorii au mărturisit

crima, fără urmă de regret, afirmând că înainte se înțelegeau destul de bine cu victima.