ULTIMA ORA! Noi detalii despre Camelia Mitoșeru. În ce stare se află după ce a suferit un AVC

Cunoscuta actriță în vârstă de 70 de ani a fost preluată de o Ambulanță după ce nu i-a mai răspuns fiului ei, prezentatorul de la Kanal D, la telefon.

Moderatorul show-ului „Se strigă darul” a intrat în panică și a plecat degrabă la casa mamei sale, unde a găsit-o pe artistă într-o cameră, fără să vorbească.

Camelia Mitoșeru a fost tratată de cadrele medicale de la Spitalul Floreasca, iar în momentul de față starea ei de sănătate este una mult mai bună.Camelia Mitoșeru, detalii despre sănătatea sa, după accidentul cerebral
Actrița va rămâne în continuare sub atenta supraveghere a doctorilor de la Floreasca și urmează să fie externată în cursul zilei de vineri, 12 noiembrie.

Din fericire, Camelia Mitoșeru și-a revenit și are o stare medicală generală bună și chiar a început să vorbească după AVC-ul suferit luni, 8 noiembrie.

„Este bine, vorbește bine, mai stă până vineri în spital!”, a declarat o persoană apropiată actriței Camelia Mitoșeru pentru spynews.ro.Mama lui Mihai Mitoșeru nu are pentru prima oară probleme de sănătate, asta pentru că în trecut a fost internată în spital de mai multe ori. În prezent, vedeta de la Kanal D este optimistă pentru mama sa.

„Nu am putut vorbi cu ea. Am înțeles de la doamna doctor neurolog care se ocupă de ea că poate vorbi acum, nu foarte bine, dar e totuși un pas înainte.

Acum, ce să zic? Stau și mă uit pe pereți, la tavan, mă rog la Dumnezeu să fie mama bine, să își revină”, a spus prezentatorul de la Kanal D pentru FANATIK.