ULTIMA ORA! Nelu Tătaru: Se aşteaptă un vârf al acestui val spre începutul lunii octombrie

0

Nelu Tătaru avertizează că vârful valului patru de coronavirus ar putea fi la începutul lunii octombrie. Consilierul onorific al premierului pe probleme de sănătate spune că România este pregătită şi poate face faţă noului val de infectări.

Nelu Tătaru se aşteaptă ca vârful valului patru al pandemiei va fi la începutul lunii octombrie. Fostul ministru spune că de data acesta autorităţile sunt mai pregătite şi că vor face faţă numărului mare de infectări.

Nelu Tătaru, avertisment pentru români. Când va fi vârful valului patru Consilierul onorific pe probleme de sănătătate al premierului a făcut noi precizări privind evoluţia valului patru al pandemiei în România.

„Avem 4.298 de cazuri internate în spital, din care 543 în Terapie Intensivă. Dacă ne uităm la ultimele studii, vedem că 92% la sută din decese sunt din nevaccinaţi, 3% sunt din cei vaccinaţi incomplet.

Cred că dacă ne mai furăm şi căciula cu nişte green-pass-uri sau certificate false, atunci putem spune că această pandemie este foarte greu de controlat.

Suntem într-un moment în care se aşteaptă un vârf al acestui val spre începutul lunii octombrie, cred că doar de noi depinde ca într-o toamnă bogată să putem să gestionăm atât prin evenimente, cât şi printr-o campanie de vaccinare mai atentă şi mai intens mediatizată. (…) E momentul să reaşezăm un pic comunicarea pe tot ce înseamnă vaccinare, să ne

gândim că dacă nu noi suntem problema care nu suntem vaccinaţi atunci putem fi o problemă pentru cei la care mergem în diferite

structuri publice sau în spitale alături de alţii care au venit pentru altă patologie”, a declarat fostul ministru al Sănătăţii într-o conferinţă de presă, la Iaşi.