ULTIMA ORA! Monica Tatoiu, despre divorțul dintre Prodanca și Reghe: “Nicio femeie nu poate admite asta”

Monica Tatoiu și-a spus părerea vizavi de divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și a comentat și decizia antrenorului de a se afișa cu amanta.

Mai mult, Monica Tatoiu i-a transmis și un mesaj iubitei lui Reghe, specificând totodată că are gura aurită și tot ce a spus până acum despre alte vedete s-a adeverit.

Monica Tatoiu spune că ea și Anamaria Prodan au personalități asemănătoare, că sunt impulsive și că sunt obișnuite să conducă.De aceea, îi este greu unei femei ca Ana să fie condusă și supusă, dar și bărbatului de lângă ea să trăiască fericit lângă o femeie foarte puternică.

Monica Tatotiu mărturisește că la fel ca în cazul separării lui Cristian Boureanu de Laura Dincă și acum vorbele sale s-au adeverit.

‘Eu i-am spus că nu e bine (nr. căsnicia cu Reghe). E greu să trăiești cu o femeie cu personalitatea ei sau a mea. Eu am învățat să tac mult. Mediul e propice. Am citit declarația ei.

Unei femei care a fost obișnuită să conducă este foarte greu să accepți și atunci fiecare reacționează. Ea este impuslivă, ea nu vrea să divorțeze.

Dar dragoste cu forța nu se poate, nicio femeie nu poate admite asta’, a spus Monica Tatoiu, în cadrul unei emisiuni TV.