ULTIMA ORA! Mirela Vaida, în lacrimi la secția de poliție. Vedeta a depus plângere penală

0

Mirela Vaida a ajuns în urmă cu foarte puțin timp la secția de poliție, unde a depus plângere penală împotriva femeii care a intrat în platoul emisiunii de la „Acces Direct”. Vedeta a izbucnit în lacrimi, precizând că primește foarte multe amenințări pe Internet.

Prezentatoarea de la Antena 1 a încercat să pară puternică, însă se poate observa cu ochiul liber că este în continuare afectată de incidentul de neplăcut de vineri, 19 martie 2021. Actrița nu o cunoaște de agresoarea din Iași și nici nu știe cum a ajuns în platou.

Concurenta de la „Te cunosc de undeva!” este convinsă că femeia din județul Iași a acționat la pont pentru că a știut când începe emisiunea sa, dar și pe unde trebuie să intre fără să fie băgată în seamă. Mirela Vaida crede că exisă cineva care i-a pus gând râu. Mirela Vaida a depus plângere penală. Vedeta a început să plângă
„Nu mă simt bine. Sunt pentru prima oară. Îmi vine să și plâng. N-am mai fost niciodată să depun și plângere. N-am mai trecut niciodată prin așa ceva. Am zis c-o să fiu puternică dar…Cred că emisiunea de astăzi va fi grea pentru mine.