ULTIMA ORA! Mirela Vaida, cerută în căsătorie pentru a doua oară! Cum arată inelul celebrei prezentatoare tv

Mirela Viada și soțul ei, Alexandru Vaida, și-au petrecut weekendul într-un oraș de poveste din România, alături de cei trei copii ai lor. Celebra prezentatoare tv a distriuit fotografii din orașul Sighișoara, unde

a petrecut amintiri de neuitat cu familia ei.Fanii au fost surprinși în momentul în care Mirela Vaida a postat o fotografie în care apare un inel cu diamante și anunță că a spus DA.

Mirela Vaida a fost cerută în căsătorie pentru a doua oară de către soțul ei, alături de care este căsătorită de 12 ani de zile. „Am spus DA”, a scris celebra prezentatoare tv, în descriere fotografiei.Mirela Vaida a fost cerută în căsătorie pentru prima dată în timp ce se afla la… un semafor din București. Vedeta și actualul ei soț se aflau în trafic, în zona Unirii, unde au petrecut aproximativ 40 de minute. Prezentatoarea tv a dezvăluit cum a decurs momentul în care soțul ei i-a adresa marea întrebare.

„Eu am fost cerută la semafor, în mașină, că stăteam 40 de minute la semafor, la Unirii, în București. În 40 de minute am făcut și lista de invitați, am și stabilit tot. La Unirii, la fântâni. E de bun augur”, a declarat Mirela Vaida.Mirela și Alexandru Vaida vor să devină părinți pentru a patra oară: „Am şi ales nume pentru fetiţa noastră”
Mirela și Alexandru Vaida sunt căsătoriți de 12 ani de zile și au împreună trei copii: o fată și doi băieți. Într-un interviu recent, vedeta a dezvăluit că își mai dorește o fetiță.