ULTIMA ORA! Ministrul Educației, anunț alarmant despre valul patru al pandemiei: “Bucureștiul ar putea ajunge la o rată de infectare de 6 la mie”

0

În urmă cu scurt timp, Sorin Cîmpeanu a făcut un anunț îngrijorător cu privirea la valul patru al pandemiei.

Oficialul din Ministerul Educației spune că este posibil ca la jumătatea lunii octombrie există șanse mari ca rata de infectare să depășească pragul de șase la mia de locuitori în București.

Ministrul Educației se arată din ce în ce mai îngrijorat de evoluția pandemică, mai ales când în doar o săptămână se deschid școlile. În urmă cu scurt timp, Sorin Cîmpeanu a făcut un anunț îngrijorător cu privire la valul patru în care ne aflăm, astfel a mărturisit că rata infectării în Bucureşti a trecut de pragul de unu la mie, înregistrând o creştere de şase ori în luna august.

Vizibil alarmat de creșterea în masă atât a numărului de cazuri înregistrate zilnic, acesta a afirmat că Bucureștiul este primul oraș în care crede că pânâ la jumătatea lunii, rata de incidență ar putea să depășească rata de infectare de 6 la mia de locuitori.

Sorin Cîmpeanu, anunț alarmant despre creșterea ratei de incidență în București
Sorin Cîmpeanu a precizat în urmă cu scurt timp, că Bucureştiul a înregistrat astăzi, 5 septembrie, o rată a infectării de 1,02. Deși la începutul lunii august aveam o rată a infectării de 0,13, din nefericire la sfârşitul lunii se înregistra în Bucureşti o rată de 0,78, ceea ce înseamnă de şase ori mai mult.