ULTIMA ORA! Mesajul șocant al preotului gay care organiza orgii la Patriarhie / Enoriașii, speriați că li s-a înfundat!

Preotul gay Teoctist Nichitean, a.k.a. Teo, a reușit să-i îngrozească pe cei care îi pupă mâinile, după ce le-a transmis că vor muri cu toții peste nouă ani, indiferent dacă se vaccinează sau nu împotriva COVID-19.

Enoriașii preadescurcărețului Teoctist Nichitean, a.k.a. Teo, care organiza orgii cu alți bărbați într-o chilie a

Patriarhei, au avut parte de un șoc, zilele trecute, când cel căruia îi pupă mâna, ca să scape de cele rele,a anunțat că vor muri cu toții, în maxim nouă ani. Încurcat, oarecum, de problemele fundamentale cauzate de COVID-19,

Teoctist Nichitean, a.k.a. Teo, le-a transmis enoriașilor că nu mai au mult de trăit și că vedeniile unei măicuțe se vor adeveri peste nouă ani, când toți vor da toți ortul popii.

Enoriașii au luat de bună viziunea părintelui care obișnuia să se satisfacă prin Patriarhie cu alți bărbați, în poziții pe care unii nici în Kama Sutra nu le-au văzut, așa că pe pagina web a trimisului lui Dumnezeu pe Pământ au început să curgă comentarii care mai de care mai fataliste: „Amin, s-a terminat!”, „Așa este, părinte Teo, nu mai este scăpare!”, „Doamne, părinte sfânt Teoctist, scapă-ne de rele!”

Teoctist Nichitean, cel care în urmă cu nouă ani arunca în aer Biserica Ortodoxă Română, după ce presa a publicat un film în care apărea făcând sex cu un alt bărbat, într-o chilie de pe Dealul Mitropoliei, a vorbit,

pentru prima dată, despre teribilul scandal, cu reporterii SPYNEWS.