ULTIMA ORA! Medicul Monica Pop: Este cel mai grav lucru întâmplat până acum privitor la sănătatea copiilor din România

0

Monica Pop trage un semnal de alarmă în privința vaccinurilor pentru copii, antipoliomielitic și antirujeolic, după ce ministrul sănătății, Ioana Mihăilă a declarat că ministerul pe care îl conduce nu a primit banii necesari pentru personalul medical, spitale sau unele programe cum sunt vaccinările copiilor.

“Refuzul finanțării pentru vaccinurile pentru copii, aprobate și obligatorii de zeci de ani (antipoliomielitic și antirujeolic), e cel mai grav lucru întâmplat până acum privitor la sănătatea copiilor din România!
Colegii medici nu spun nimic???!!!

Doamna ministru a spus la conferința de presă ca domnul premier a refuzat aceasta finanțare, spunând că nu e o urgență! Este urgență! Una mare! Daca e real și nu se “repară” imediat, e o adevarată CRIMĂ CU PREMEDITARE!Nevaccinați cu aceste vaccinuri arhicunoscute, trecute în schemele obligatorii de vaccinare de aproape 100 de ani, copiii atinși vor muri sau vor rămâne cu grave sechele loco-motorii pe viață. Dacă OMS a hotărât cu atâta timp în urmă ca aceste vaccinuri să fie făcute fiecărui copil de pe planetă, înseamnă că PERICOLUL EXISTĂ ! Pentru Covid, la care mortalitatea e de 0,1- 0,2 % s-au găsit bani pentru 120.000.000 de doze, număr NE-necesar pentru o populație vaccinabilă de maximum 13-14.000.000 de oameni , iar pentru vaccinurile anti-maladii grave în care mortalitatea e muuuuult mai mare, iar izbucnirea unei asemenea epidemii la noi (și oriunde) ar ucide

sau schilodi mii și mii de copii, nu s-au gasit??!! De necrezut!